Veelgestelde vragen

Hieronder vind je alle antwoorden! Nou ja, misschien niet allemaal. Scroll de pagina even door. Vind je jouw vraag niet? Stel hem dan via het contactformulier of stuur Bas een appje (06 155 454 96).

Op welke tijden kan ik trainen

Verpoorten Vitality is open van 6:00 tot 22:00. Het is dus mogelijk om voor je werk te trainen of laat in de avond. Meestal maken we een afspraak met je voor een vast tijdstip in de week. Dat voorkomt verwarring en dubbele afspraken in je agenda.

Kan ik sporten op een vast tijdstip

Ja, dat kan.

Is personal training iets voor mij

Als jij onder professionele begeleiding aan je lichaam wilt werken, heb je veel aan een personal trainer. Hij of zij is een stok achter de deur en gaat je helpen om je doelen te behalen. Met een van onze personal trainers bouw je de training veilig op. Daarnaast krijg je tijdens je workout direct feedback, zodat je optimaal resultaat hebt van al je oefeningen.

Wat moet ik aantrekken voor mijn training

Draag kleding die lekker zit, waarin je vrij kunt bewegen. In de kleding waarin jij je het fijnst voelt, sport je vaak het lekkerst.

Let er ook even op dat je goede sportschoenen aantrekt. Zo houden we je knieën en enkels heel. Heb je nog geen sportschoenen, wacht dan even met kopen. Dan geven wij je bij je intake advies over het beste soort schoenen voor jouw trainingsdoel.

Draag je graag tennisschoenen? Vergeet dan niet te checken of er nog gravel onder zit. Dat scheelt ons weer stofzuigen. 😉

Kan ik zelfstandig sporten in de gym van Verpoorten Vitality

Nee. In onze gym train je alleen onder begeleiding. Wij voelen ons verantwoordelijk voor je, dus willen we je ook alle aandacht schenken als je er bent.

Ik train liever alleen, buiten of thuis. Wat kunnen jullie dan voor me doen

Als je zelfstandig wilt sporten kunnen we je wel helpen met het bepalen van je doelen en het maken van een trainingsschema. Lees daarover meer op deze pagina: begeleiding bij je training. Je traint zelfstandig en je personal trainer beantwoordt je vragen via telefoon, Whatsapp, of videobellen.

Waarom zou ik kiezen voor Verpoorten Vitality

Omdat we verder gaan dan je alleen 1 uurtje training geven. Spiertraining is een belangrijk onderdeel van ons werk, maar het aanleren van nieuwe gewoontes, waardoor het behaalde resultaat blijvend is, maakt ons uniek. We kijken naar je voeding en je gemoedstoestand. We passen onze trainingen altijd aan als jij je minder goed voelt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jouw training echt werkt. We houden je voortgang in de gaten en gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om je te motiveren.

Krijg ik een voedingsschema

Dat ligt aan het doel van je training en jouw behoefte. Als je wilt afvallen of aankomen zullen we sowieso naar je voeding gaan kijken. Dan geven we je praktische tips om je voedingspatroon gezonder te maken.

Krijg ik een eigen vaste personal trainer

Ja. Je krijgt de personal trainer die het beste bij je past. We selecteren je trainer op basis van zijn/haar specialisaties of we zoeken naar een match in persoonlijkheid. Niet iedere personal trainer motiveert mensen op dezelfde manier. Wij vinden het belangrijk dat die manier bij jou aansluit. Merk je dat er geen klik is tussen jou en je trainer? Dan zetten we een wissel in.

Is de personal trainer steeds bij je

Ja. Je trainer is er om je tips te geven en te zorgen dat je veilig traint. Dat voelt in het begin misschien een beetje onwennig, maar de meeste klanten vinden het heel gezellig en motiverend dat we er zijn. Zelfs thuis heb je je trainer een beetje bij je, want je mag ons altijd appen met je leefstijl-vragen.

Kan ik wel personal training krijgen als ik blessures heb

Jazeker! Juist voor iemand met blessures is het fijn om te sporten onder begeleiding. Zo voorkom je dat je zelf de blessure erger maakt, of te snel te veel doet. Als je ergens pijn hebt, is het ook lastig om jezelf te motiveren. Wij verzinnen graag een workout voor je die helpt bij het herstellen van je blessure. Daarnaast gaan we trainen om blessures in de toekomst te voorkomen.

Kan ik alleen voedingsadvies krijgen

Ja, dat kan. We doen eerst een intake met je. Na de intake krijg je een globaal plan voor jouw voedingstraject. Daarna plannen we de afspraken met je in. Tijdens iedere afspraak bespreken we de voortgang. Dan nemen we ook de tijd om je te meten en je vragen te beantwoorden. Je mag ons trouwens ook tussen afspraken door appen en mailen.

Geven jullie ook personal training aan huis

Ja. Wanneer jij liever thuis traint, komt je personal trainer bij je langs. Je hoeft thuis niet per se fitnessapparatuur te hebben.

Kan ik een keer proeftrainen

Jazeker! En de eerste training is gratis! Boek hem direct via deze link: boek je gratis proeftraining.

Sporten met of na kanker Sporten met parkinson