Tarieven trainingen en voedingsadvies (2019)

De eerste intake en proefles zijn bij Verpoorten Vitality altijd gratis. Daarna sluit je voor je trainingen een abonnement af voor 6 maanden. Jij kiest hoe vaak je per week wilt trainen. Na 6 maanden is je abonnement per maand opzegbaar. Voor voedingsadvies heb ik een vast traject van 3 maanden.

Prijzen per training

(Een training duurt 1 uur.)

Soort trainingPrijs per persoon per training
Intake & proeflesgratis
Personal training p.p.v.a. € 56
Koppeltraining p.p.v.a. € 37,50
Small group trainingv.a. € 20
TrajectPrijs per maand
Voedingstraject van 3 maanden
€ 162,59

Alle tarieven voor trainingen voor particulieren zijn inclusief btw (9%). Voor voedingstrajecten en zakelijke klanten geldt een btw-tarief van 21%. Die btw is ook opgenomen in de prijs hierboven.

Meer trainen: per training minder betalen

In de tabel hierboven zie je dat ik vanaf-prijzen gebruik. Je kunt namelijk kiezen hoe vaak je traint: 1,2 of 3 keer in de week of 1 keer in de 2 weken.  Ik doe er alles aan om je te motiveren. Dus train je vaker, dan betaal je minder per training. 🙂

Trainen als ondernemer

Ben je ondernemer en wil je de kosten via de zaak betalen? Dan krijg je van mij een een gespecificeerde factuur. Zakelijk aan je vitaliteit werken is interessant, want je kunt de kosten afboeken. Bovendien kun je er een fors lagere premie AOV mee bedingen.

Afmelden 

Hebben we een training ingepland, maar kan je er toch niet zijn? Laat het me dan zo snel mogelijk weten. Als je jezelf 24 uur voor je training afmeldt, breng ik geen kosten in rekening.