Personal training voor ondernemers

Ondernemen vraagt veel van je. Je draagt alle verantwoordelijkheid. Voor je bedrijf en misschien ook voor je personeel. Het is dus niet gek dat de aandacht voor je eigen lichaam er soms bij inschiet. Maar ja, om je onderneming vitaal te houden, moet je dat zelf ook zijn. Daarom hebben we bij Verpoorten Vitality personal training voor ondernemers.

Trainen wanneer jij tijd hebt

Als ondernemers werk je niet altijd van 9 tot 5. Misschien werk je langer of houd je een heel ander schema aan, dat beter bij je past. Een nadeel daarvan: de meeste groepslessen of teamsporten worden gepland rond reguliere werktijden. Als je die niet hebt is het lastig om mee te doen.

Wij geven personal training van 6 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds. Misschien wordt trainen bij ons wel een mooie start van je dag, of juist een fijne break in de middag. Dat bepaal jij. Wij staan flexibel voor je klaar.

Serieus werken aan jouw doel

Jij neemt je onderneming serieus en dat doen wij met onze training. Voordat we starten met trainen, bepalen we het doel van jouw trainingssessies. Van tevoren doen we een screening om te bepalen of je nog zwakke plekken in je lichaam hebt.

Na de screening krijg je een persoonlijk trainingsschema, met oefeningen die bijdragen aan jouw doel. De meeste ondernemers die wij trainen hebben één van deze doelen:

  • Meer energie overhouden (voor werk of gezin);
  • Afvallen;
  • Werk tot latere leeftijd volhouden;
  • Voorkomen of verhelpen van lichamelijke klachten.

Maar ook voor ondernemers geldt: zoveel mensen – zoveel wensen. Dus wat zou jij willen bereiken? Als jij je doel niet helder hebt, helpen we je om het duidelijk te krijgen. Voor ieder doel is het trouwens belangrijk dat je lol houdt in je training. Daarom zoekt jouw trainer steeds naar de beste manier om je te motiveren en je training interessant te houden.

Waar doe je het voor:
De voordelen van personal training voor ondernemers

1: Meer energie

Onze personal training voor ondernemers richt zich vrijwel altijd op je uithoudingsvermogen. Met een fit lichaam en een goede conditie, houd je ook je werk langer vol. Je bent langer scherp en haalt meer uit je dag.

2: Minder stress

Sporten bij Verpoorten Vitality werkt stressverlagend. Wij zorgen voor een relaxte sfeer en je traint in een rustige omgeving. Trainen is ook een mooie manier om je gedachten te verzetten en wat negatieve energie kwijt te raken. Na een trainingssessie ben je misschien moe, maar ook voldaan.

3: Minder kans op uitval

Een gezond lichaam kan beter omgaan met ziektes en herstelt sneller. Je houdt je werk langer vol en kan wel tegen een stootje. Spiertraining kan ook goed zijn voor je werkhouding. Zo voorkom je typische kantoorklachten. Je rug en RSI-gewricht(en) zullen je dankbaar zijn 😉

4: Jij als vitaal uithangbord voor je bedrijf

Als jij je goed voelt, straalt dat af op je bedrijf. Als ondernemer zal je ook jezelf moeten verkopen en dat gaat makkelijker als je lekker in je vel zit. Zo haal jij je klanten binnen met je aanstekelijke energie.

5: Een stok achter de deur

Dit is een voordeel als je het moeilijk vindt om consequent te sporten. Met een personal trainer, sport je niet in je eentje. Er staat iemand op je te wachten! Dat maakt het makkelijker om je training vol te houden. Het maakt het ook moeilijker om af te zeggen. 😉 We zorgen voor een beetje sociale druk, zodat jij aan je doelen blijft werken.