Personal training met je kind of kinderen (vanaf 9 jaar)

Wil je een fitte papa of mama zijn, maar heb je geen zin om voor iedere training een oppas te regelen? Neem je kids dan mee naar Verpoorten Vitality. We geven jou én je zoon(s) of dochter(s) een training op maat, tijdens onze kindvriendelijke personal training. 

Werken aan je vitaliteit

Hoe lief je kinderen ook zijn, ze brengen wat uitdagingen met zich mee. Wanneer ga je zelf sporten, bijvoorbeeld? Of hoe blijf je gezond eten, wanneer ze alleen frietjes lusten? Bij Verpoorten Vitality helpen we je er graag mee op weg. Van onze trainingen krijg je energie die je goed kan gebruiken als ouder, opvoeder, kostwinner of gewoon voor jezelf.  

De kids doen gewoon mee

Het idee om personal training met kinderen te geven ontstond eigenlijk uit nood. Eén van onze klanten nam haar zoontje mee. De oppas was ziek en ze vroeg of hij in de gym mocht rondhangen. Dat mocht, natuurlijk. Maar het is voor je kind veel leuker om zelf ook in beweging te zijn. Daarom geven we personal training aan ouders, waarbij de kinderen gezellig meedoen.  

Doelmatig trainen

Ook met kinderen erbij, pakken we het serieus aan. Geen TikTok-dansjes dus, maar doelmatige spiertraining. Wat jullie precies gaan doen hangt af van jullie doelen. We bespreken wat jullie willen bereiken en of dat een realistisch doel is. Enkele voorbeelden: 

Voor jou als ouder: 

  • 5 kilo afvallen;
  • Je groeiende kinderen tillen zonder problemen; 
  • Blessurevrij kunnen sporten;
  • Werken aan je ideale dad bod of mom bod

Voor je kids

  • Beter worden in hun sport;
  • Spieren trainen om eindelijk van pap of mam te kunnen winnen met stoeien; 
  • Meer energie over hebben na school;
  • Coördinatie verbeteren;
  • Zelfvertrouwen vergroten.

Als de doelen helder zijn, maken we een trainingsprogramma voor jullie. Daarna is jullie opdracht simpel: op komen dagen, iPad aan de kant smijten en lekker met jullie lichaam werken. 

Samen trainen op je eigen niveau

Wij geven ook koppeltraining en groepstraining. We kunnen goed omgaan met verschillende sporters. Tijdens onze personal training met kind, krijg jij oefeningen die je uitdagen. Je kid(s) ook. Soms zul je dezelfde oefeningen doen met andere gewichten. Of je doet tegelijkertijd een heel andere oefeningen. 

Hebben jullie zin in je eerste training?

Geef jou en je zoon of dochter op voor een gratis proeftraining.

Personal training met kind: Verantwoord bewegen

Om blessures te voorkomen doen we een beweegscreening. We kijken hoe jouw lichaam en dat van je kid(s) beweegt. Zo speuren we zwakke schakels op die je daarna kan wegtrainen of ontlasten. Tijdens de screening hebben we het ook over eventuele blessures of handicaps.

Dat doen we onder het motto ‘bewegen is goed, maar goed bewegen is veel beter’. Veel ouders beginnen heel fanatiek met trainen. Soms nadat ze een tijd niet gesport hebben. Dit maakt de kans op blessures erg groot. 

Onderbouwde aanpak

Bij Verpoorten Vitality vinden we dat je recht hebt op effectieve training. Je krijg van ons voedingsadvies en training, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Alle trainers zijn gecertificeerd en we houden onszelf up-to-date via de kennisbank van het Chivo Instituut.

Doe een proeftraining!

Je kunt er nog een heleboel meer over lezen, maar zullen we kennismaken?

Schrijf je in voor onze gratis proeftraining of stuur Verpoorten Vitality een bericht via WhatsApp op 06 155 454 96.

Uiteraard mag je ook bellen, maar we zijn vaak trainingen aan het geven. Als je een berichtje achterlaat, belt een van onze trainers je zo snel mogelijk terug voor jouw eerste personal training met kind in De Bilt. 

Gewoontes

Onbewust ongezonde gewoontes

Een groot deel van je gedrag bestaat uit gewoontes: handelingen…
tekst: don't give up, goede voornemens volhouden

Goede voornemens volhouden

Zeker aan het begin van het nieuwe jaar zijn ze populair: goede…
Intermittent fasting: bord met 16-8 erop

Intermittent fasting: val je er automatisch van af?

Veel mensen die aan IF (intermittent fasting) doen, zijn positief…