Partners van Verpoorten Vitality

Training en voeding zijn mijn specialiteit, maar van sommige dingen heb ik geen kaas gegeten. Gelukkig heb ik daar mijn partners voor. Die helpen allemaal om Verpoorten Vitality een stukje beter te maken.

Sterk & Soepel

Dianna Sluis heeft een praktijk voor sportmassages. Als het nodig is, krijgen haar klanten ook training van mij, waarbij ze spieren op een veilige manier belasten.

sterkensoepel.nl

LIJFSTIJL Coaches

Weetjewel, die app waarmee jij je kan inschrijven voor de training? Die is van LIJFSTIJL Coaches. Zij maken ook de rest van mijn administratie een stuk makkelijker.

lijfstijlcoaches.nl

Bell coaching

Wie coacht de coach? In mijn geval is dat Bell Coaching. Zij helpen me om om mijn eigen vitaliteitsdoelen te halen en een nog betere trainer te worden.

bell-coaching.com

De Tekstenbakker

Als ik behoefte heb aan teksten, communicatieadvies of flauwe woordgrappen, dan bel ik Steven, (De Teksten)Bakker. Soms zie je hem hier ook aan het rek hangen of met zware slamballen smijten.

detekstenbakker.nl

Fenrir design

Als ik een slick design wil laten maken, dan ga ik naar Fenrir. Voor het maken van een logo bijvoorbeeld en het ontwerpen van een toffe huisstijl. 😉

fenrirdesign.com

Powerplay beach eyewear

Ja, zo’n zonnebrilletje voor op vakantie kan je wel in een souvenirswinkeltje kopen. Maar wil je een zonnebril voor (top)sport op het strand (of op een fiets, paard of olifant), dan moet je bij Powerplay zijn. Vraag naar Serge en Sven, dat zijn toffe peren.

powerplayeyewear.com