Partners van Verpoorten Vitality

Training en voeding zijn onze specialiteit, maar van sommige dingen hebben we geen kaas gegeten. Gelukkig hebben we daar onze partners voor. Die helpen allemaal om Verpoorten Vitality een stukje beter te maken.

Sterk & Soepel

Dianna Sluis heeft een praktijk voor sportmassages. Als het nodig is, krijgen haar klanten ook training van ons, waarbij ze spieren op een veilige manier belasten.

sterkensoepel.nl

LIJFSTIJL Coaches

Weetjewel, die app waarmee jij je kan inschrijven voor de training? Die is van LIJFSTIJL Coaches. Zij maken ook de rest van onze administratie een stuk makkelijker.

lijfstijlcoaches.nl

Bell coaching

Wie traint de personal trainer? In ons geval is dat Bell Coaching. Zij helpen ons om onze eigen vitaliteitsdoelen te halen en nog betere trainers te worden.

bell-coaching.com

De Tekstenbakker

Als we behoefte hebben aan teksten, communicatieadvies of flauwe woordgrappen, dan bellen we Steven, (De Teksten)Bakker. Soms zie je hem hier ook aan het rek hangen of met zware slamballen smijten.

detekstenbakker.nl

Fenrir design

Als we een slick design willen laten maken, dan gaan we naar Fenrir. Voor het maken van een logo bijvoorbeeld en het ontwerpen van een toffe huisstijl. 😉

fenrirdesign.com

Powerplay beach eyewear

Ja, zo’n zonnebrilletje voor op vakantie kan je wel in een souvenirswinkeltje kopen. Maar wil je een zonnebril voor (top)sport op het strand (of op een fiets, paard of olifant), dan moet je bij Powerplay zijn. Vraag naar Serge en Sven, dat zijn toffe peren.

powerplayeyewear.com

25 Nutrition

25 nutrition

Soms zijn supplementen net wat jij nodig hebt om gezonder te leven en effectiever te trainen. Maar ja, je wilt ook geld overhouden om gewoon eten te kopen. Daarom verwijzen wij je door naar de beste en goedkoopste supplementen. Die koop je bij 25 Nutrition.

25nutrition.nl