Koppeltraining in De Bilt, Bilthoven

Als je allebei werkt én graag sport, is soms het lastig om tijd te vinden om samen te zijn. Daarom geven wij koppeltraining in De Bilt en Bilthoven. In plaats van een kus op de wang en een ‘tot vanavond’,  krijg je van jouw partner een high five na een fijne training. Tijdens de training breng je waardevolle tijd met elkaar door. Je werkt samen aan een doel (vitaal blijven) en er is tussendoor genoeg tijd om te lachen.

Koppeltraining uitproberen?

Ben je benieuwd hoe wij een koppeltraining geven? Maak dan een afspraak voor een gratis proeftraining.

Samen aan een eigen doel werken

De kans dat je precies hetzelfde wilt bereiken als je partner is klein. Daar houden we bij Verpoorten Vitality rekening mee. Jij en je partner trainen samen en doen oefeningen, die passen bij jullie individuele doel.

Ook ons voedingsadvies is persoonlijk. Misschien moet je partner wel minder eten, terwijl jij juist wat meer naar binnen schuift. Wat jullie afzonderlijke doelen ook zijn, samen sta je sterker. Dus help elkaar!

Veilig trainen, blessures voorkomen

Net als bij een personal training en groepstrainingen doen we voor de koppeltraining een uitgebreide beweegscreening. Die bestaat uit verschillende lichte oefeningen. Deze oefeningen laten zien hoe je lichaam functioneert. Zien we tijdens de screening dat je risico loopt op bepaalde blessures? Dan houden we daar tijdens de training rekening mee.

En samen gezond eten

Je partner kan heel erg vervelend zijn als je gezond probeert te eten. Doe jij zo hard je best om genoeg groenten binnen te krijgen, koopt hij of zij (heel lief bedoeld) net zo’n familiezak met jouw favoriete chips! Daar heb je bij onze koppeltraining geen last van, want jullie gaan ook samen aan de slag met voeding. Jullie trainer zorgt voor een voedingsadvies voor jou en je partner. Daarna zorgen jullie samen voor een gezonde maaltijd. En je favoriete chips of die lekkere chocolade zijn trouwens helemaal niet verboden. Van eten mag je natuurlijk genieten.

Evidence based training en voeding

Wij vinden dat je bij een koppeltraining recht hebt op een persoonlijke aanpak die werkt. Daarom krijgen jullie van ons voedingsadvies en training, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. We gebruiken onze ervaring (als topsporter) en kennis van het Chivo Instituut om effectieve trainingen te geven, waarvan je zeker resultaat gaat zien.

Bij een persoonlijke aanpak hoort ook een vaste trainer. Afhankelijk van de groep kiezen we de trainer die het beste past en die zorgt voor een consequente opbouw en motiverende meetmomenten.

Vai Vai! Vitaliteit

Oh ja, voordat je aan de slag gaat, doet je trainer een voorstel voor een aanpak. Staat daar iets in wat volgens jou niet gaat werken? (Jij kent jezelf het beste 😉 ) Dan schaven we hier en daar wat bij en heb jij je ideale vitaliteitsschema. Zin om te starten met koppeltraining in De Bilt of Bilthoven? Neem dan contact met ons op via het formulier op de contactpagina of app Bas via 06 155 454 96.

Je kunt ook bellen hoor, maar we zijn vaak trainingen aan het geven. Als je een berichtje achterlaat, bellen we je zo snel mogelijk terug.

trainingsplateau

Alles wat je moet weten over een trainingsplateau

Je traint al een tijdje fanatiek en dat gaat super. Je ziet je…
tekst: don't give up, goede voornemens volhouden

Goede voornemens volhouden

Zeker aan het begin van het nieuwe jaar zijn ze populair: goede…
Multitasken

Multitasken: is dat handig als je stress wilt voorkomen?

Hoe vitaal je je voelt heeft veel te maken met hoeveel stress…