Koppeltraining in De Bilt, Bilthoven

Als je allebei werkt én graag sport, is soms het lastig om tijd te vinden om samen te zijn. Daarom geef ik  koppeltraining in De Bilt en Bilthoven. In plaats van een kus op de wang en een ‘tot vanavond’,  krijg je van jouw partner een high five na een fijne training. Tijdens de training breng je waardevolle tijd met elkaar door. Je werkt samen aan een doel (vitaal blijven) en er is tussendoor genoeg tijd om te lachen.

Groepstraining uitproberen?

Ben je benieuwd hoe ik een groepstraining geef? Maak dan een afspraak voor een gratis proeftraining.

Samen aan een eigen doel werken

De kans dat je precies hetzelfde wilt bereiken als je partner is klein. Daar houd ik als trainer rekening mee. Jij en je partner trainen samen en doen oefeningen, die passen bij jullie individuele doel.

Ook mijn voedingsadvies is heel persoonlijk. Misschien moet je partner wel minder eten, terwijl jij juist wat meer naar binnen schuift. Wat jullie afzonderlijke doelen ook zijn, samen sta je sterker. Dus help elkaar!

Veilig trainen, blessures voorkomen

Net als bij een personal training en groepstrainingen doe ik voor de koppeltraining een uitgebreide beweegscreening. Die bestaat uit verschillende lichte oefeningen. Deze oefeningen laten me zien hoe je lichaam functioneert. Zie ik tijdens de screening dat je risico loopt op bepaalde blessures? Dan houd ik daar tijdens de training rekening mee.

En samen gezond eten

Je partner kan heel erg vervelend zijn als je gezond probeert te eten. Doe jij zo hard je best om genoeg groenten binnen te krijgen, koopt hij of zij (heel lief bedoeld) net zo’n familiezak met jouw favoriete chips! Daar heb je bij mijn koppeltraining geen last van, want jullie gaan ook samen aan de slag met voeding. Ik zorg voor een voedingsadvies voor jou en je partner. Daarna zorgen jullie samen voor een gezonde maaltijd. En je favoriete chips of die lekkere chocolade zijn trouwens helemaal niet verboden. Van eten mag je natuurlijk genieten.

Evidence based training en voeding

Ik vind dat je bij een koppeltraining recht hebt op een goed onderbouwde aanpak. Daarom krijgen jullie van mij voedingsadvies en training, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ik gebruik mijn ervaring als topsporter en kennis van het Chivo Instituut om effectieve trainingen te geven, waarvan je zeker resultaat gaat zien.

Vai Vai! Vitaliteit

Oh ja, voordat je aan de slag gaat, doe ik een voorstel voor een aanpak. Staat daar iets in wat volgens jou niet gaat werken? (Jij kent jezelf het beste 😉 ) Dan schaven we hier en daar wat bij en heb jij je ideale vitaliteitsschema. Zin om te starten met koppeltraining in De Bilt of Bilthoven? Neem dan contact met me op via het formulier op de contactpagina of app me via 06 155 454 96.

Je kunt ook bellen hoor, maar ik ben vaak trainingen aan het geven. Als je een berichtje achterlaat, bel ik je zo snel mogelijk terug.

Multitasken

Multitasken: is dat handig als je stress wilt voorkomen?

/
Hoe vitaal je je voelt heeft veel te maken met hoeveel stress…
complexity bias fitness

Complexity bias: heb jij er last van?

/
Wanneer wij als mensen tegen een probleem aanlopen, proberen…
genoeg water drinken

Hoe krijg ik genoeg water binnen?

/
Wanneer ik in de ochtend aan mijn ontbijt zit, drink ik 2 glazen…