Klanten over Verpoorten Vitality

Als trainer geef ik je zoveel mogelijk positieve feedback. En, ik geef het toe, van complimentjes ga ik zelf ook een beetje glunderen. Daarom ben ik ontzettend blij met de reviews van de kanjers hieronder.

Jorinda Ballering

“Bas is sinds juni mijn personal trainer in een revalidatie proces na een ongeluk. Met Bas heb ik diverse gerichte oefeningen gedaan om spiergroepen te trainen en met resultaat! Samen werken we toe naar mijn persoonlijke doel. Naast het gezellige en doelgerichte sport uurtje is het ook fijn dat Bas contacten heeft bij fysio- en massage/oedeem therapeuten. Ik ben erg blij dat ik samen met Bas belangrijke stappen kan zetten in mijn herstelproces.”

Jorinda Ballering
Jens Kraan

“Deze man = sterk (op alle vlakken!)”

Jens Kraan
Jan-Bart van Aalst

“Ik train sinds april 2019 bij Bas. Mijn doel was om weer in vorm te komen qua kracht en conditie. Ik heb sindsdien veel progressie gemaakt. Bas bouwt de training gevarieerd en geleidelijk op. Hij heeft kennis van zaken. Ik had voor die tijd last van een achillespees blessure, daar heeft hij bij de training ook rekening mee gehouden. Sinds een maand ben ik blessure vrij. Ik train één keer per week ’s ochtends van 7 tot 8. In het begin was het even wennen, maar het is nu een routine geworden. Na de training heb ik een voldaan gevoel. Ik kan zijn coaching van harte aanbevelen.”

Jan-Bart van Aalst
Martijn Visser

“Bas is naast een heel prettig persoon ook een zeer vaardig personal trainer en Vitality coach. Hij heeft mij zeer goed geholpen met het veranderen van mijn levensstijl, waardoor ik nu een stuk fitter ben en gezonder door het leven ga. Bedankt Bas!”

Martijn Visser
Maurizio Magnano

“I start my training with Bas this late spring 2019. I immediately found my motivation and structure after few good tips that Bas gave me. After only few month, I lost few kgs, got some power and found back my energy, for a man of my age. Training is tough but in a relax and simple environment. The variation of exercises or “tortures”, as I call them, that Bas offer, it makes every training interesting and not boring at all. I would recommend him for his professional skills and inspiration that can communicate.”

Maurizio Magnano
Steve van Os

“Na vele jaren zonder veel resultaat met veel sporten geprobeerd af te vallen. Toen besloten om samen met Bas aan mijn doelen te werken als onderdeel van Bas zijn Verpoorten Vitality filosofie. In 12 weken het doel om fitter (core training) en slanker (86 naar 80 kg) ruimschoots bereikt door intensieve voeding en training begeleiding. Door deze begeleiding heb ik tijdens fiets trainingen geen rug problemen meer en kan ik simpel op gewicht blijven en ga ik inmiddels naar de 77 kg toe! De aanpak van Bas was dus de sleutel tot succes en raad ik iedereen aan die met hetzelfde probleem worstelt!”

Steve van Os
Rocco Wammes

“Bas Verpoorten is een ervaren Personal Trainer die als geen ander in staat is de juiste conditie en spiergroepen voor de juiste activiteit te trainen daarnaast weet hij als vitaliteitscoach voeding en sport uitstekend te combineren.

Hij heeft mij gedurende een halfjaar voorbereid op een Expeditie naar de hoogste berg van Zuid-Amerika. Daar heb ik tijdens de tocht enorm veel profijt van gehad. Momenteel trainen wij weer voor andere doelen en ook dat doet hij met veel passie, enthousiasme en betrokkenheid.”

Rocco WammesLinkedIn
Ella Velner

“Fijne personal trainer. Ik had samen met mijn vriend een duo training, en ook al ben ik absoluut geen sporter, hij heeft me goed aan het werk kunnen zetten! Ook mijn vriend vond het erg leuk. Hij is erg positief en oplettend.”

Ella Velner
Steven Bakker

“Bas heeft me heel goed geholpen met krachttrainingen voor Beachvolleybal. 2 keer per week liet hij me zweten, tillen en springen. Na een maandje of twee begon het mijn familie wel erg op te vallen hoe breed ik werd. 🙂

Bas is rustig en coacht positief. Hij weet het iedere keer weer een beetje anders te maken en in mijn geval een beetje zwaarder. 😉 Niet onbelangrijk: Hij heeft lol in wat hij doet en dat merk je. Je krijgt constant feedback op je houding en uitvoering.

Steven BakkerBeachvolleybal Challenge
Koen Velner

“Als je beter wilt leren focussen, op een realistische manier overgewicht kwijtraken of aan je conditie werken en je minder moe voelen, dan is Bas je man! Bas is echt een prettige, aanstekelijke dus motiverende personal coach. Super.”

Koen Velner

“Bas zijn professionele en persoonlijke begeleiding bij en tijdens het sporten lieten me zien dat sport leuk kan zijn en hij daagde mij op een leuke vriendelijke en gemotiveerde manier uit om steeds een stapje verder te gaan. Ik begon er lol in te krijgen. In de 5 maanden dat ik onder begeleiding van Bas heb gesport en met mijn voeding bezig ben geweest, ben ik 20kg (!) afgevallen.”

Bart van Dijck