• Gratis-Proeftraining-Verpoorten-Vitality

Gratis proeftraining? Dat kan!

Wil je weten hoe het is om te trainen bij Verpoorten Vitality? Maak dan een snel en eenvoudig een afspraak voor een gratis proeftraining. Tijdens die training doen we eerst een screening om te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft. Daarna gaan we direct aan de slag, dus neem zeker je drinkfles mee! 🙂

“Bas Verpoorten is een ervaren Personal Trainer die als geen ander in staat is de juiste conditie en spiergroepen voor de juiste activiteit te trainen daarnaast weet hij als vitaliteitscoach voeding en sport uitstekend te combineren.

Hij heeft mij gedurende een halfjaar voorbereid op een Expeditie naar de hoogste berg van Zuid-Amerika. Daar heb ik tijdens de tocht enorm veel profijt van gehad. Momenteel trainen wij weer voor andere doelen en ook dat doet hij met veel passie, enthousiasme en betrokkenheid.”

Rocco Wammes
Rocco WammesLinkedIn

“Bas heeft me heel goed geholpen met krachttrainingen voor Beachvolleybal. 2 keer per week liet hij me zweten, tillen en springen. Na een maandje of twee begon het mijn familie wel erg op te vallen hoe breed ik werd.

Bas is rustig en coacht positief. Hij weet het iedere keer weer een beetje anders te maken en in mijn geval een beetje zwaarder. Niet onbelangrijk: Hij heeft lol in wat hij doet en dat merk je. Je krijgt constant feedback op je houding en uitvoering.

Steven Bakker
Steven BakkerBeachvolleybal Challenge

“Bas is sinds juni mijn personal trainer in een revalidatie proces na een ongeluk. Met Bas heb ik diverse gerichte oefeningen gedaan om spiergroepen te trainen en met resultaat! Samen werken we toe naar mijn persoonlijke doel. Naast het gezellige en doelgerichte sport uurtje is het ook fijn dat Bas contacten heeft bij fysio- en massage/oedeem therapeuten. Ik ben erg blij dat ik samen met Bas belangrijke stappen kan zetten in mijn herstelproces.”

Jorinda Ballering
Jorinda Ballering