Begeleiding bij je training

Werk jij zelf aan je vitaliteit? Of doe je zelfstandig sportspecifieke krachttraining? Dat is top! Maar misschien vraag jij je wel eens af of je wel ‘goed’ bezig bent. Dan is onze maandelijkse trainingsbegeleiding iets voor jou: 1x per maand doen we een check-up en kijken we of je trainingsschema nog bij je past.

Haal jij alles uit je training?

Zelfstandig trainen is niet altijd eenvoudig. Doe je deze oefening wel op de juiste manier? Til je niet te zwaar? En bereik je zo het resultaat dat je wilt bereiken? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van die vragen. Na een maandelijkse check met één van onze trainers kan je weer een maand vooruit. Je traint waar en wanneer jij het prettig vindt, met onze professionele begeleiding als vangnet.

Dit doe jij:

  • Jij traint zelf in je eigen tijd;
  • Je komt 1 keer per maand voor een naar De Bilt of Bilthoven voor een check-up met je personal trainer;
  • Je mag al je vitaliteitsvragen stellen via de app/sms.

Dit doet je trainer

  • Jou helpen om het optimale resultaat uit je training te halen;
  • Met jou een trainingsschema samenstellen of aanpassen, zodat het helemaal voor jou geschikt is;
  • Je voortgang in de gaten houden en tips geven om voortgang te houden;
  • Kennis delen over veilig trainen, om blessures te voorkomen;
  • Vragen beantwoorden zodat jij lekker verder kan met je training;
  • Je motiveren als het tegenzit.

Maandelijkse check-up

Wij vinden het belangrijk om je te zien, dus spreken we 1 keer per maand af in onze gym. Wat doen we precies als je hier bent? Dat ligt erg aan jouw training en doelen. Over het algemeen kijken we naar je progressie. Misschien vind je het fijn om jezelf te wegen en je voortgang te bespreken. Dit maandelijkse meetmoment is ook hét moment om veilig te proberen hoe zwaar je je oefeningen kunt doen.

Wij passen ons wel aan. Dus is er iets dat je wilt bespreken of iets waar je tegenaan loopt tijdens je training? Zeg het! Wij halen alles uit de (kleer)kast. Zo gebruik jij onze kennis en kunde om optimaal te trainen.

Checks en updates van je trainingsschema

Train je volgens een schema? Dan nemen we dat graag met je door. Soms gooien de makers van schema’s iedereen op 1 hoop en dat kan frustrerend zijn en je voortgang in de weg zitten. Heb je daar geen last van, omdat je je eigen schema samenstelt? Dan zijn we erg benieuwd. Mogelijk kunnen we dat nog wat aanscherpen.

Als je een tijdje op weg bent is het nuttig om je schema nog eens onder te loep te nemen. Ga je nog voldoende vooruit? Mag het wat zwaarder, of juist minder zwaar? Ook dit bespreken we tijdens je checkup.

Vragen? Even appen en door!

Ondersteuning op afstand is ook onderdeel van onze maandelijkse trainingsbegeleiding. We nemen niet tijdelijk je lichaam over om nieuwe programma’s te installeren, maar je mag wel appen met vragen. Daarvoor krijg je het nummer van je trainer. App ook als je even een motiverende spraakbericht nodig hebt! Daar zijn we goed in!

Meer weten over onze maandelijkse trainingsbegeleiding?

Kennismaken is gratis. Kom je langs voor een gratis intake? Voor meer informatie mag je ook bellen of appen met Bas (06 155 454 96). Tot snel!

Klaar voor je 1e check-up?

Meld je aan voor een gratis proeftraining en je weet gelijk hoe begeleiding bij je training eruit ziet.

Gewoontes

Onbewust ongezonde gewoontes

Een groot deel van je gedrag bestaat uit gewoontes: handelingen…
tekst: don't give up, goede voornemens volhouden

Goede voornemens volhouden

Zeker aan het begin van het nieuwe jaar zijn ze populair: goede…
Intermittent fasting: bord met 16-8 erop

Intermittent fasting: val je er automatisch van af?

Veel mensen die aan IF (intermittent fasting) doen, zijn positief…