BAS VERPOORTEN.

bas verpoorten

Als je iets echt wil, dan kan je het!

Sporten werd er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader zat op volleybal en toen ik 5 jaar was stond ik zelf binnen de lijnen. Inmiddels speel ik in de top van de eredivisie beachvolleybal, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Zo kreeg ik op jonge leeftijd te maken met epilepsie en begaf mijn rechteroog het als gevolg van een zwelling bij mijn oogzenuw. Toen ik op 21-jarige leeftijd kenbaar maakte over 3 jaar in de eredivisie beachvolleybal te willen spelen, werd ik dan ook voor gek verklaard. Dat gaat je nooit lukken, kreeg ik te horen.

Na 4 maanden was het zover, mijn debuut in de eredivisie.

Om alles uit jezelf te halen komt hulp goed van pas!

Zo heb ik de hulp ingeroepen van een sportpsycholoog om aan mijn mentale vaardigheden te werken.

Inmiddels ben ik medaillekandidaat in de eredivisie beachvolleybaltour en meervoudig toernooiwinnaar.

Van topsporter naar personal trainer

In mijn traject om mezelf te ontwikkelen als topsporter ben ik anderen in mijn omgeving gaan adviseren en begeleiden op het gebied van training en voeding. Dit heeft bij mij de wens doen ontstaan om van personal training en voedingsbegeleiding mijn werk te maken.

Na mijn afstuderen aan het Chivo Instituut (het kenniscentrum voor vitaliteit en leefstijl) heb ik Verpoorten Vitality opgericht.

Samen werken aan jouw nieuwe lifestyle

Het geeft mij energie om jou te helpen je doelen te behalen. Ik help je niet alleen bij het behalen van je doelen, maar ook bij het vasthouden van het behaalde resultaat. Met andere woorden: ik help je bij het veranderen van je lifestyle.